yrityksille

tarjoan

tuntituurausta &
tuntien pitoa

Ratsastuskoulujen tuntituuraukset toiminimellä luotettavasti ja edullisesti. Opetuskielenä suomi. Hallitsen hyvin isommatkin ryhmät aloittelijoista helppo A-tasoisiin. Olen positiivinen, monipuolinen ja kannustava ohjaaja. Tavoitteena on kauniisti istuva, pienin avuin ratsastava ja hevosen liikkeisiin mukautuva ratsastaja. Palveluni on aina asiakaslähtöistä ja ystävällistä.  Aina mahdollisuuksien mukaan pikaisillakin varoitusajoilla. 

83637337_3745502845490373_4904807395961602048_n

hevoskerhoja

Hevoskerhojen pitoa lapsille tai aikuisille valmiilla ideoilla, materiaaleilla, mainoksilla ja suunnitelmilla, joista voidaan muokata yrityksen tarpeisiin sopivat. Hevoskerhot ovat sopiva ponnistuslauta kaiken ikäisille harrastuksen pariin tai jo harrastaville opetella lisää hevostaitoja. Rakastan työskennellä ihmisten kanssa ja tulen kaikkien kanssa toimeen. Minulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, erilaisuuden kunnioittaminen ja aitous. 

Kursseja

Kurssit suunnitellaan aina asiakkaiden toiveiden mukaan. Kurssi voi sisältää kestää yhden tai useamman päivän ja sisältää ratsastusta tunnin tai kaksi päivässä, teoriaa ja viikonlopun päätteeksi esimerkiksi koulu- tai esterataharjoitukset. Kursseja on mahdollista saada koko Suomeen. Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä teille sopivin kokonaisuus!
 
20201112_083703500_iOS
Kysymyksiä? Oletko kiinnostunut palveluista?

ota yhteyttä

maksuvaihtoehdot

Sekä käteinen, yrityksille myös laskutus.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n.

Kysymyksiä? Oletko kiinnostunut palveluista?

ota yhteyttä

maksuvaihtoehdot

Sekä käteinen, yrityksille myös laskutus.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n.