yksityisille

tarjoan

Ratsastusvalmennusta

Ratsastus-
valmennusta

Edullisesti ammattitaitoista ratsastusvalmennusta kaiken tasoisille ratsukoille, alkeista alkaen. Valmennuksissa edetään rennosti ja positiivisesti yhdessä mietittyjen tavoitteiden mukaan ja tehdään harjoituksia, joita voi kerrata mahdollisesti myös itsenäisesti ennen seuraavaa valmennusta. Valmennuksien painotus on koulu-, este- ja istuntaharjoituksissa, asiakkaan toiveiden mukaan. Tavoitteena on aina yhteistyöhaluinen, tyytyväinen ja rennosti liikkuva hevonen sekä kauniisti istuva, pienin avuin ratsastava ja hevosen liikkeisiin mukautuva ratsastaja. Haluan olla luotettava ja turvallinen ihminen niin valmennettaville kuin hevosillekin. Minulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, erilaisuuden kunnioittaminen ja aitous. Palveluni on aina henkilökohtaista ja ystävällistä. 
 
Meiltä löytyy yksityis- ja ryhmätunneille hevosia kaiken tasoisille. Turvallinen keino aloittelijalle tutustua hevosiin yksilöllisesti tai kokeneemmallekin päästä valmennuksiin, vaikkei käytössäsi olisi hevosta.

Kursseja

Isommille ryhmille kursseja, jotka suunnitellaan asiakkaiden toiveiden mukaan. Kurssi voi kestää yhden tai useamman päivän ja sisältää ratsastusta tunnin tai kaksi päivässä, teoriaa ja viikonlopun päätteeksi esimerkiksi koulu- tai esterataharjoitukset. Kursseja on mahdollista saada koko Suomeen. Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä teille sopivin kokonaisuus!
 
Kysymyksiä? Oletko kiinnostunut palveluista?

ota yhteyttä

maksuvaihtoehdot

Sekä käteinen, yrityksille myös laskutus.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n.