yksityisille

tarjoan

Ratsastusvalmennusta

Ratsastus-
valmennusta

Edullisesti ammattitaitoista ratsastusvalmennusta kaiken tasoisille ratsukoille, alkeista alkaen. Valmennuksissa edetään rennosti ja positiivisesti yhdessä mietittyjen tavoitteiden mukaan ja tehdään harjoituksia, joita voi kerrata itsenäisesti ennen seuraavaa valmennusta. Valmennuksien painotus on koulu-, este- ja istuntaharjoituksissa, asiakkaan toiveiden mukaan. Tavoitteena on aina yhteistyöhaluinen, tyytyväinen ja rennosti liikkuva hevonen sekä kauniisti istuva, pienin avuin ratsastava ja hevosen liikkeisiin mukautuva ratsastaja. Haluan olla luotettava ja turvallinen ihminen niin valmennettaville kuin hevosillekin. Minulle tärkeitä arvoja ovat rehellisyys, erilaisuuden kunnioittaminen ja aitous. Palveluni on aina henkilökohtaista ja ystävällistä. 
 
Minulla on mahdollisuus myös vuokrata valmennustunneille hevosia kaiken tasoisille. Turvallinen keino aloittelijalle tutustua hevosiin yksilöllisesti tai kokeneemmallekin päästä valmennuksiin, vaikkei käytössäsi olisi hevosta. Kysy lisää tästä rohkeasti.
{
{

Kursseja

Isommille ryhmille kursseja, jotka suunnitellaan asiakkaiden toiveiden mukaan. Kurssi voi kestää yhden tai useamman päivän ja sisältää ratsastusta tunnin tai kaksi päivässä, teoriaa ja viikonlopun päätteeksi esimerkiksi koulu- tai esterataharjoitukset. Kursseja on mahdollista saada koko Suomeen. Ota yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä teille sopivin kokonaisuus!
 

ratsutusta

Ammattimaista apua hevosen viennissä eteenpäin kohti yhdessä suunniteltuja tavoitteita sekä luotettavaa hevosen liikutusta, hoitamista ja läpiratsastusta, huomioiden aina asiakkaan toiveet. Myös kilpailutus ja myyntivälitys on mahdollista. Hevosen ratsukoulutuksessa jo alkuvaihe määrittelee paljon siitä, millainen hevonen on myöhemmin ratsuna, joten kaikki koulutus on tehtävä huolella. Tavoitteena on aina yhteistyöhaluinen, tyytyväinen ja rennosti liikkuva hevonen, joka viihtyy käyttötarkoituksessaan. Jos hevosella ratsastavat myös muut, suosittelen ottamaan lisäksi minulta tunteja, jotta saadaan yhtenäinen reilu linja hevoselle.
 
Hevonen on mahdollista tuoda lähemmäs koulutukseen, ratsastettavaksi (esimerkiksi loman ajaksi) tai myyntivälitykseen täysihoitotallille.
42282180_2450098801697457_3139234898506678272_o
Kysymyksiä? Oletko kiinnostunut palveluista?

ota yhteyttä

maksuvaihtoehdot

Sekä käteinen, yrityksille myös laskutus.

Kaikki hinnat sisältävät alv:n.